Fes-te soci

Vine a veure’ns a les nostres instal·lacions i comprova de primera mà tot el que el Club Tennis i Pàdel Blanes et pot oferir a tu i la teva família.

2016_tennispadelblanes

I si ja ens coneixes i vols fer-te’n soci, ara és molt fàcil!
Només cal que omplis el full d’inscripció que tenim a la recepció del Club amb les teves dades. Un cop omplert, cal que passis per les oficines del club o bé si ho prefereixes ens el facis arribar per correu electrònic a l’adreça següent: info@tennisblanes.com

Aquest 2016 tenim moltes novetats, pel que fa a PROMOCIONS, com heu vist esperem al facebook i als watss tenim el DIA PREMIUM, que serà un dia puntual que anirem proposant aleatòriament seguint les franges horàries on normalment tenim les pistes més buides, on jugar a pàdel serà totalment GRATIS. El proper dia serà dilluns dia 1 de febrer (adjuntem cartell).

També s’ha llençat la tarja de JUGA A PADEL GRATIS:

2016_padelGratis

flyerSoci
On hem fet fins a 3000 targes per repartir pel poble, a tots els nostres sponsors,
col·laboradors, associacions i club on tenim convenis, a gent que ens visiti i com no als nostres socis. Aquesta es una tarja de un sol cop, personal i on a cada partit només el pot utilitzar un dels 4 jugadors. Com hem dit abans per benefici dels nostres socis, teniu a recepció del club 3 targes per cada soci per poder utilitzar-les quan vulgueu o convidar a qui creieu oportú. Veniu a buscar-les quan pugueu!!!

El que es busca amb  aquesta tarja, com en totes les promocions, es poder augmentar l’afluència a les pistes i al club.

Us esperem!